Zakelijk

Eggink Schilders sinds 1928

Eggink Schilders BV uit Haarlem schildert, restaureert en onderhoudt de totale binnen- en buitenkant van uw vastgoed. Wij werken vooral in de regio‚Äôs Haarlem, Alkmaar, de bollenstreek en Amsterdam. Eggink Schilders is specialist in het totaal onderhoud voor uw vastgoed. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en geen vraag is ons teveel.
Het gaat namelijk meer dan alleen om het onderhouden: vakmanschap, communicatie en kwaliteit zijn onze speerpunten. Onze betrokkenheid en professionaliteit zorgt, gecombineerd met korte beleidslijnen, voor een tevreden klant.

Van Verenigingen van Eigenaren, woningen en bedrijfspanden tot de meest complexe en in het oog springende openbare gebouwen; Eggink Schilders is uw betrouwbare partner.

Nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf? Kijk hier naar huidige projecten. Heeft u ook een vakschilder nodig voor uw vastgoed? Neem dan nu contact met ons op.

Algemene voorwaarden

Alle projecten worden uitgevoerd volgens de algemene voorwaarden van Eggink Schilders BV. U kunt deze via onderstaande links downloaden in PDF-formaat.
Algemene voorwaarden Eggink Schilders BV – Zakelijke Markt