Advies van de vakman

Technieken

Eggink Schilders uit Haarlem is niet alleen perfect op de hoogte van de nieuwste, maar ook van de oude schildertechnieken. Zo kunnen wij u altijd met de juiste schildermethode van dienst zijn. Van het modernste bedrijfspand tot aan een middeleeuws monumentaal woonhuis: bij ons is uw schilderwerk in handen van een ambachtelijk schildersbedrijf.

Spuittechnieken

Eggink Schilders heeft zich gespecialiseerd in het schilderen met spuittechnieken voor een perfecte afwerking. Spuittechnieken worden ingezet voor de volgende toepassingen:

– Plafonds – Ingebouwde kasten – Keukens – Balustrades – Muren – Meubelen – Badkamers – Slaapkamers

Een perfect egale afwerking is zeer belangrijk voor een kwalitatief hoogwaardige en luxueuze uitstraling. Gun uw keuken of meubels een tweede leven met een nieuwe laag verf.

Advies en informatie

Voor vrijblijvend advies en informatie over het schilderen met spuittechnieken, kunt u ons bereiken via e-mail adres info@egginkschilders.nl. Voor vragen of voor een offerte kunt u ook het formulier invullen op onze contactpagina.Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Tijdens openingstijden staan wij u graag persoonlijk te woord via telefoonnummer 023 – 532 19 75.

Laag BTW tarief
Welke schildertechnieken u ook kiest, Eggink Schilders biedt een laag BTW tarief van slechts 6%. Dit tarief is geldig voor alle woningen die door particulieren worden bewoond en ouder zijn dan 2 jaar. Bovendien zijn onze prijzen zeer concurrerend en bieden wij mogelijkheden voor een onderhoudsplan. Vraag vrijblijvend een offerte aan en specificeer hierin welke schilderstechnieken u wenst.