Binnenschilderwerk

    

Voor een vakkundige binnenschilder tegen een betaalbare prijs kiest u voor Eggink Schilders. Sinds 1928 verzorgen wij binnenschilderwerk van panden in de regio’s Amsterdam en Haarlem. Met passie voor het vak leveren wij ambachtelijk werk. Wij zijn tevens bekend met moderne spuittechnieken voor een perfecte afwerking van bijvoorbeeld meubels, balustrades, ingebouwde kasten, keukens, etc. Voor een professionele en vakkundige binnenschilder gaat u dus naar Eggink Schilders.

Een likje verf doet wonderen

Onze binnenschilder kan helpen met het creëren van een geheel nieuwe uitstraling van uw woning. Wij staan u daarom graag bij met kleuradvies en de keuze van de juiste materialen. Of u nu kiest voor verf of behang, Eggink Schilders biedt veel mogelijkheden om uw woning niet alleen perfect te verzorgen, maar tevens een unieke uitstraling te geven.

Gedreven vakmensen

Eggink Schilders is een ambachtelijk schildersbedrijf. Dit houdt in dat wij gedreven vakmensen in dienst hebben met passie voor hun vak. Kwaliteit staat voorop bij Eggink Schilders en dat ziet u in het eindresultaat. Bekijk een aantal door ons gerealiseerde projecten laat u overtuigen.

Informatie over onze binnenschilders

Voor meer informatie over binnenschilderwerk neemt u vrijblijvend contact met ons op via e-mail adres info@egginkschilders.nl of telefoonnummer 023 – 532 19 75. Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier op de contactpagina invullen.