Offerte op maat

Offerte op maat

Bij Eggink Schilders BV krijgt u altijd een offerte op maat. Vrijblijvend en zonder kleine lettertjes. Zoals u van ons mag verwachten.

Prijs per meter of totaal offerte?

Graag zouden wij hier u al een kloppende indicatie willen geven van de kosten die met uw project gemoeid zijn. Maar iedere schildersklus is anders. Talloze factoren zijn van belang om een een scherpe en juiste offerte op te stellen. Staat van onderhoud, gekozen materialen en bereikbaarheid zijn slechts een paar zaken die mede bepalen hoeveel tijd wij nodig hebben voor een perfect resultaat. Vandaar dat wij helaas geen bedragen kunnen noemen. Zodat niemand tijdens of na de werkzaamheden voor een onaangename verrassing komt te staan.
Vraag daarom of wij, uiteraard geheel vrijblijvend, een keer langskomen om uw project te bekijken.

Heeft u een scherpere offerte ontvangen?

Laat het ons weten! Wij doen altijd ons best de beste prijs voor het beste resultaat te bieden. Wellicht zijn er werkzaamheden door ons begroot, die niet gedaan hoeven te worden. Of wilt u bepaalde onderdelen zelf uitvoeren. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Laag BTW tarief voor particulieren

Indien u in het bezit bent van een woonhuis dat ouder is dan 2 jaar betaalt u slechts 9% BTW voor schilderwerk.

Direct offerte aanvragen

Maak via onze contactpagina een afspraak met één van onze vakmensen. We komen zo snel mogelijk langs om uw project in kaart te brengen, zodat u weet waar u aan toe bent. En van ons geen gezeur achteraf waarom u niet voor Eggink hebt gekozen voor uw schildersklus. Onze offerte spreekt voor zichzelf en als wij zeggen dat deze vrijblijvend is, dan bedoelen we dat ook.

Algemene voorwaarden

Alle projecten worden uitgevoerd volgens de algemene voorwaarden van Eggink Schilders BV. U kunt deze via onderstaande links downloaden in PDF-formaat.
Algemene voorwaarden Eggink Schilders BV – Consumenten